Algemene informatie


Als fysiotherapeute is Ester Kuin gespecialiseerd in het behandelen van spanningsklachten aan het bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld klachten aan hoofd, nek en rug, gespannen spieren, spanning op de ademhaling of pijn bij bewegen. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in het werken met mensen die last hebben van burn out, angsten, hyperventilatie, vermoeidheid, slaapproblemen of onvoldoede verklaarde lichamelijke kachten.

De mogelijkheden die een fysiotherapeute tot haar beschikking heeft voor behandeling zijn: massagetherapie, bewegingsoefeningen, houdingsinstructies en ontspannings- of ademhalingsoefeningen.
Bij de meer gespecialiseerde behandelmogelijkheden kun je denken aan verdiepende ontspanningstechnieken, oefeningen uit de mindfless, energie management, focussen en specifieke massages.

Het is van belang dat een fysiotherapeute uitleg geeft over de aard van de klacht, hoe deze mogelijkerwijs is ontstaan en wat er nodig is om te herstellen. We kijken natuurlijk ook samen wat jij nodig hebt om over je lichaam te leren wat belangrijk is voor het herstel.

 

 

Fysiotherapie E. Kuin hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. In het volgende document kun je lezen hoe dit wordt gewaarborgd.

Privacy policy